Välkommen till Grit Academy

Vår filosofi är enkel:
det krävs arbete för att nå resultat och mål

Samarbeta med Grit Academy

Tillsammans kan vi möta arbetsmarknadens kompetensbehov

Samarbeta med Grit Academy

Tillsammans kan vi möta arbetsmarknadens kompetensbehov

Varför samarbeta?

Yrkeshögskolan svarar mot arbetsmarknadens behov. Därför är samarbetet med arbetslivet centralt för oss på Grit Academy. Samarbetet kan se ut på olika sätt och möjligheterna att delta är många: utforma och påverka utbildningar, ta emot LIA-studerande, rekrytera, sitta med i ledningsgruppen för en utbildning, föreläsa eller undervisa. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda dig och din verksamhet.

Utveckla utbildningar

Har ni problem med att möta era rekryteringsbehov? Saknar ni vissa kompetenser? Genom att delta i en utbildnings utformning – eller vara med och ta fram en helt ny – ges ni en unik möjlighet att tillgodose era behov av kompetent arbetskraft. Läs mer här!

LIA-studerande

Inom yrkeshögskolan kallas praktiken för lärande i arbete, LIA. Genom att ta emot en studerande från någon av våra utbildningar erbjuds ni en extra resurs. Samtidigt är det en rekryteringsväg där ni både får lära känna och forma er framtida kollega. På så vis blir startsträckan kortare när arbetet väl börjar! Läs mer här!

Ledningsgruppsmedverkan

Alla våra utbildningar har en ledningsgrupp. Ledningsgruppen utgörs av representanter för arbetslivet, studerande och utbildningsledare. Genom att delta i en ledningsgrupp har du möjlighet att forma framtidens kompetens och säkra er framtida rekrytering. Läs mer här!

Bli utbildare

Brinner du för att få människor att utvecklas? Ta chansen att bli utbildare på Grit Academy! Våra utbildningar är menade att utbilda till en specifik yrkesroll – därför anlitar vi utbildare direkt från branschen. Som utbildare hos oss väljer du själv om du vill undervisa flera kurser, en enskild eller valda delar av en kurs. Läs mer här!

Företagsutveckling

Vi erbjuder företagsutbildningar skräddarsydda efter era specifika utmaningar och behov, utifrån vårt motto att hårt arbete lönar sig. Vårt mål är att ni efter en utbildning både ska märka och göra skillnad. Läs mer om vad vi har att erbjuda er verksamhet här!

Nyfiken på att inleda ett samarbete?
Hör av dig till oss på admin@gritacademy.se