Vår filosofi

Grit Academy är inte ett utbildningsföretag utan är ett utvecklingsföretag. Med ett fokus på kompetensutveckling och beteende optimerar vi människors lärande och personliga utveckling, och banar vägen för framgång. Vi erbjuder företagsutbildningar anpassade utefter era specifika utmaningar och behov. Vårt motto är att hårt arbete lönar sig, och vårt mål är att ni efter utbildningen ska märka skillnad, och göra skillnad.

Engagemang

Hos oss är du viktig. Vi har ett genuint intresse av att se människor utvecklas. Med engagemang utbildar, tränar och vägleder vi er och er personal.

Utveckling

Det är tillsammans med dig som kund som vi tar fram en skräddarsydd lösning för just er verksamhet. Era förutsättningar och era mål är vårt fokus.

Kunskap

På Grit Academy baserar vi våra lösningar på vedertagen forskning och erkända teorier och modeller.

Våra tjänster

Grit Academy erbjuder företagsutbildningar anpassade utefter era specifika utmaningar och behov. Vårt motto är att hårt arbete lönar sig, och vårt mål är att ni efter utbildningen ska märka skillnad, och göra skillnad. Vi erbjuder interna företagsutbildningar, öppna utbildningar, ESF-projekt och yrkeshögskoleutbildningar, och är vana att arbeta med små såväl som stora team, företag och organisationer. Våra inriktningar hittar du nedan. Om du har några frågor, tveka inte att ta kontakt med oss med hjälp av kontaktformuläret längst ner på denna sida.

UTVECKLANDE LEDARSKAP

• Öka självinsikten och utveckla dina dagliga ledarhandlingar
• Lär dig mer om hur din ledarstil kan bidra till högre motivation, engagemang och självledarskap inom verksamheten
• Arbeta mer effektivt och utveckla den egna arbetsgruppen

UTVECKLANDE UTBILDNINGAR

• Höj affärsmannaskapet, öka lönsamheten, skapa långsiktiga affärsrelationer och fördjupa kunskap kring ekonomi eller inköp
• Verka för ökad sammanhållning samt skapa mer effektivitet, inspiration och engagemang
• Utbildningar fokuserade på att utveckla och bibehålla mer struktur och effektivt arbete

KONTAKTA OSS